oivoivoi.. Nyt pitäisi sitten jaksaa odotella tuonne uuden vuoden jälkeen, kunnes  haen kisun (vilperiks se kastettiin jo) mutta en olis ihan varma siittä jos se kuitenkaan on sen nimi.. se vois enemmin olla joku riahakas tai jotain, hetkeekään se ei ollu paikoillaan..

Eilen tuo joulu aattoki oli ja vietin sen tällä kertaa anoppilasa. ei sitä koskaan tiä et mitä tapahtuu tällases suurperhees. Aamulla onneks sai nukkua rauhassa.. tällatteena köyhänä opiskelijana, en edes ollut ostanut lapsille  lahjoja vaan poikaystävän kanssa yhessä kaikille kolmelle yhteiseks pulkan. ihan mukava lahja se toivottavasti oli.. tytöt kylä tykkäs, mutta perheen kuapuspoika ei kiinnostunut juin legoista. Ostin toki anopille suklaata.... ja söin sen sit itse

Olin toivonut että jos en olisi kotona, ei tarvitsisi avata lahjoja, mutta toisin kävi sain kissankuljetuskopan..  ja muuta sellaista mukavaa..

namnam.. kalkkuna on hyvää.. suussa maistuu juuri syäty kalkkuna ja bataattilaatikko... <3

nyt eikun odotellaan kisun saapumista ja elämää jälleen kissankanssa.. (tai kissakaksikon kanssa) se on ylläri jos tuleekin kaks, sillä jos sitä toista ei kukaan ota itselleen niin se sitten tulee vilperin kans meille. :  )))